Vrátí se claire a jamie do Skotska?

Obsah:

Vrátí se claire a jamie do Skotska?
Vrátí se claire a jamie do Skotska?

Video: Vrátí se claire a jamie do Skotska?

Video: Vrátí se claire a jamie do Skotska?
Video: Outlander |7x08| Claire, Jamie and Ian goes back to Scotland to lay General Frazer to rest #like 2024, Březen
Anonim

Claire a Jamie se vracejí do Skotska v kniha 7 Ale v sedmém románu, An Echo in the Bone, cestují zpět do Skotska, aby navštívili Jenny a Iana.

Jde Jamie někdy do budoucnosti v Outlanderu?

V reakci na tweet fanoušků Gabaldon potvrdil, že Jamie by nikdy necestoval do budoucnosti. "Ne, nikdy se to nestane," napsala na Twitteru ke zděšení nadějných fanoušků. Takže pokud Gabaldon nezmění názor na poslední knihu série Outlander, vypadá to, že Jamie Fraser je navždy uzamčen v minulosti.

Vrátí se někdy Outlander do Skotska?

Úspěšné drama oficiálně zahájilo produkci své poslední sezóny ve Skotsku, oznámil dnes Starz, přičemž se vrací Sam Claflin a Caitriona Balfe a Jamie a Claire. Kvůli pandemii koronaviru musel Outlander přesunout výrobu na 6. řadu, která měla původně začít v květnu 2020.

Vrátí se Claire a Jamie do Fraser's Ridge?

Fergus, Marsali a jejich dvě dcery se tam usadí, zatímco Jamie, Claire, Ian, Rachel, Jenny a Fergusovo nejstarší dítě, Germain, zamíří zpět do Fraser's Ridge. Na konci románu se Brianna, Roger a jejich dvě děti také vrátí do Fraser's Ridge.

Odpouští Jamie Claire, že spala s Johnem GREYEM?

Odpustí Jamie Claire, že spala s Johnem GREYEM? Jamie odpustil lordu Johnu Grayovi Nicméně to není tak jednoduché jako jít dál. Chápe, že se John a Claire vzali z nutnosti. Oba věřili, že Jamie je mrtvý a Claire by se bez Johna jako manžela mohla dostat do spousty problémů.

Doporučuje: