Jsou si shiloh a zahara blízko?

Obsah:

Jsou si shiloh a zahara blízko?
Jsou si shiloh a zahara blízko?

Video: Jsou si shiloh a zahara blízko?

Video: Jsou si shiloh a zahara blízko?
Video: Prodej rodinného domu, 136 m2, Herink 2024, Březen
Anonim

Dvojice jsou si blízcí, často jsou viděni spolu Zahara a Shiloh mají společný nejen věk. … Zatímco Zahara byla adoptována z Etiopie jako dítě, Shiloh se narodila Angelině Jolie v Namibii, kam Jolie a tehdejší partner Brad Pitt odešli, aby unikli pozornosti médií.

Jakou operaci podstoupila Shiloh Jolie?

Velké odhalení chirurgie

V březnu napsala Jolie pro Time na počest Mezinárodního dne žen: „Poslední dva měsíce jsem strávila na ordinacích a mimo ně se svou nejstarší dcerou [Zaharou] a před dny sledoval, jak její mladší sestra [Shiloh] jde pod nůž na operaci kyčle.

S kým je Brad Pitt nyní 2021?

Nová izraelská přítelkyně Brada Pitta: Vše, o čem víme Neri Oxman | NileFM | EGYPTS 1 PRO HIT MUSIC.

Kdo má Shiloh v péči?

TMZ oznámila, že soudce v případu vydal předběžné rozhodnutí a udělil Brad a Angelina 50–50 společných právních a fyzické péče o jejich 5 nezletilých dětí – Pax, kterému je 17 let, 16letá Zahara, 14letá Shiloh a 12letá dvojčata Knox a Vivienne.

Jakou nemoc má Angelina Jolie?

Herečka Angelina Jolie říká, že jí loni diagnostikovali Bellova obrna. Jolie zdravotní problém prozradila v rozhovoru v nejnovějším čísle Vanity Fair. Bellova obrna je forma dočasné paralýzy obličeje způsobená poškozením nebo traumatem obličejových nervů.

Doporučuje: