Je popelník považován za příslušenství?

Obsah:

Je popelník považován za příslušenství?
Je popelník považován za příslušenství?

Video: Je popelník považován za příslušenství?

Video: Je popelník považován za příslušenství?
Video: Discover the Ultimate Smart Ashtray: Top 5 Picks for a Smoke-Free Future! 2024, Březen
Anonim

Popelníky nebo jakékoli předměty používané jako popelník (např. láhve od piva, hrnky od kávy, vyhozené odpadky atd.) jsou považovány za vybavení související s kouřením a musí být odstraněny z jakékoli oblasti, kde je kouření zakázáno.

Co je považováno za popelník?

Popelník je nádoba na popel z cigaret a doutníků. Popelníky jsou obvykle vyrobeny z materiálu zpomalujícího hoření, jako je sklo, žáruvzdorný plast, keramika, kov nebo kámen.

Je popelník považován za tabákový výrobek?

Například popelníky, plivátka, kleště na vodní dýmky, spony a stojany na doutníky a sáčky na dýmky jsou považované za příslušenství, protože neobsahují tabák, nejsou odvozeny z tabáku a neovlivňují ani nemění výkon, složení, složky nebo charakteristiky tabákového výrobku.

Je legální prodávat popelníky?

Nezákonný prodej.

Pro maloobchodníky je nezákonné prodávat cigarety nebo tabákové výrobky v tomto státě bez povolení prodejce a licence prodejce cigaret a tabákových výrobků nebo když jejich licence byla pozastavena nebo zrušena podle zákona o licencování cigaret a tabákových výrobků z roku 2003.

Co je to vybavení ke kouření?

Vybavení pro drogy je běžně považováno za vybavení a další položky spojené s užíváním drog a výrobou nebo ukrýváním drog, jako je konopí a kokain. Tyto položky zahrnují jehly, bonga, dýmky a mlýnky.

Doporučuje: