Byl shiva skutečný tygr?

Obsah:

Byl shiva skutečný tygr?
Byl shiva skutečný tygr?

Video: Byl shiva skutečný tygr?

Video: Byl shiva skutečný tygr?
Video: महादेव बाघ की खाल क्यों पहनते हैं :- Why Does Lord Shiva Wear a Tiger Skin 2024, Březen
Anonim

Zatímco Shiva mohl být jedním z MVP epizody, na scéně opravdu není žádný tygr. Tvůrce "The Walking Dead" Robert Kirkman a showrunner Scott Gimple řekli INSIDER minulý rok na Comic-Con v San Diegu, že tygr je kompletně CGI.

Je Shiva CGI?

INSIDER se zeptali tvůrce „The Walking Dead“Roberta Kirkmana a showrunnera Scotta Gimplea na oživení tygra v seriálu a Kirkman potvrdil, že Shiva je CGI.

Je Šiva živý, když chodí mrtvý?

V 8. sezóně The Walking Dead série AMC tragicky zabila Shivu, Ezechielova tygra. … Tygřice se v seriálu několikrát opakovala, naposledy se objevila v Walking Dead sezóna 8, epizoda 4, nazvaná „Nějaký chlap“, což bylo, když bylo Království poraženo Neganem. armáda Spasitelů.

Kdo je tygr Shiva?

Shiva je zvířecí postava poprvé představená v čísle 108 The Walking Dead od Image Comics. Je to mazlíčkový tygr Ezechiela, který s ním žil v Království až do své smrti v čísle 118.

Je tygr Real in walking mrtvý?

Share Všechny možnosti sdílení pro: CGI tygr The Walking Dead je ve skutečnosti kaskadér v těsném mocap obleku. Věřte tomu nebo ne, největší hvězda speciálních efektů The Walking Dead minulé sezóny nebyla animace bezpočtu příšerných a krvavých úmrtí zombie. Byl to tygr - jmenuje se Shiva!

Doporučuje: